Have a question? Give us a call: +8617715256886

Fa Manatu Taua e tatau ona e iloa e uiga i le Air Purifier

O le faʻamamaina o le ea e masani lava ona aofia ai atigi chassis, faamama, ala ea, afi, eletise, faʻaaliga tioata vai, ma isi. Faatasi ai ma i latou, o le umi o le ola e faʻamoemoeina e le afi, o le faʻamamaina lelei e fuafuaina e le faʻamama faamama, ma le filemu. e fuafuaina e le mamanu ala ala, atigi chassis, vaega faamama, ma afi.O lefaamama eao le vaega autu, lea e aafia tonu ai le aafiaga o le faamama ea.

Fa'amama ea e masani lava ona fa'amamaina vaega mautu i le ea e pei o le PM2.5, ma o le fa'amamāina o le kesi e fa'atapula'a.Afai e te manaʻo e aveese le formaldehyde poʻo le manogi i le taimi e tasi, e mafai ona e filifilia se masini faamama faʻatasi ai ma se faamama carbon faʻagaoioia.

 

1. Ituaiga o oloa faamama

E tolu ituaiga masani o mea fa'amamā, e ta'ua o fa'amama ea, fa'amama fou, ma le FFU.

Fa'amama ea:

fa'amama fa'amama ea i totonu, maualuga maualuga, faigofie ona gaoioi.O meafaigaluega fa'amama fale e sili ona taatele i le taimi nei.

Pepa ea fou fa'apipi'i ile puipui:

O le ea fou e faʻafeiloaʻi mai fafo mo le faʻafefe, lea e foia ai le tiga o le faʻamamaina, ma o le pisa e laʻititi lava.

FFU:

O se iunite faamama ili, lea e mafai ona faʻaogaina i fesoʻotaʻiga faʻapitoa ma e masani ona faʻaaogaina i nofoaga tau pisinisi.E taugofie, lelei, talatala, ma fai si pisapisao.

 

2. Mataupu Faavae o le faamamaina

E tolu ituaiga masani: ituaiga faamama faaletino, ituaiga electrostatic, ituaiga ion leaga.

Ituaiga filiga:

HEPA ma kaponi fa'agaoioia, o lona filtration e saogalemu ma aoga, ma le maualuga maualuga.

Ituaiga eletise:

E leai ni mea e faʻaaogaina, ae o lona faʻamamaina lelei e maualalo, ma o le osone o le a gaosia i le taimi e tasi.

Ituaiga ion leaga:

E masani lava o se tuufaatasiga o ituaiga faamama ma ion leaga.

 

3. Fuafuaga oloa o le faamamaina

E tusa ai ma le auala o le ea i totonu ma fafo, e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua:

1).Itu ea ea, ea i fafo i le pito i luga

2).Ea i lalo, ea i luga

I faʻamama ea masani, e masani lava ona tuʻuina le faamama i itu uma e lua o le masini, ma o le ili o loʻo i totonu o le ogatotonu, o le auala muamua lea e ulu atu ai ma alu ese mai le ea, ma o le pito i lalo ole ea e sili atu ona talafeagai mo le faʻamamaina o olo.

 

4. Fa'ailoga autu o oloa fa'amama ea

CADR:Ole fua ole ea mama (m³ / h), o lona uiga, o le voluma o le ea mama i le itula. o puipui e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o le avanoa.

CCM:Aofa'i fa'amamāina fa'aopoopo (mg), o lona uiga, o le mamafa atoa o fa'aputuga fa'amamā fa'aleagaga pe a pa'ū le tau o le CADR i le 50%.

CCM e fesoʻotaʻi ma le ola o le elemene faamama o le faʻamamaina o le ea.Mo le faamama ea faamama, pe a uma le adsorption o particulate mea e oʻo atu i se aofaiga patino, o le CADR pala i le afa, ma e tatau ona sui le elemene faamama.O le tele o faʻamama ea i luga o le maketi o loʻo i ai se CCM maualalo, ae o le maualuga o le sili atu, aua o le maualuga o le maualuga o le pepa faamama, o le maualuga lea o le malosi o le pefu, o le maualuga o le matagi, ma le maualalo o le CADR.

Fa'amama le malosi fa'alelei:o lona uiga, o le fua faatatau o le voluma ea mama CADR i le mana fuaina.O le fa'amamāina o le fa'aogaina o le malosi o se fa'amaumauga fa'asao malosi.O le maualuga o le tau, o le tele o le faʻaolaina o le eletise.

Mea fa'apitoa: pe a sili atu pe tutusa le fa'amamāina o le malosi i le 2, o se togi fa'amaonia;pe a sili atu pe tutusa le malosi o le faamamaina i le 5, o se togi maualuga-lelei.

Formaldehyde: pe a sili atu pe tutusa le malosi o le faʻamamaina i le 0.5, o se togi faʻamaonia;pe a sili atu pe tutusa le malosi o le faʻamamaina i le 1, o se togi maualuga-lelei.

tulaga pisa:A oʻo atu le faʻamamaina o le ea i le maualuga o le CADR, o le leo tutusa e faʻatupuina.

I se tulaga masani, o le malosi o le faʻamamaina, o le maualuga o le pisa.Pe a filifilia se fa'amama ea, o le fa'aogaina o le eletise aupito maualalo o le CADR ma le maualuga o le fa'aogaina o le pisa.


Taimi meli: Apr-29-2022